AYDIN / KUYUCAK - Şehit Bahri Uçuş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

ERBAY ALDEMİR - MÜDÜR

1976 yılında Aydın´ın Nazilli ilçesinde doğdu.

İlk ve ortaöğrenimini sırasıyla Nazilli Beşeylül İlkokulu , Nazilli Atatürk Ortaokulu ve Nazilli Atatürk Lisesi´nde tamamladı.

1998 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.

1998 yılında Gaziantep Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu´nda meslek hayatına başladı.

Askerlik hizmetini Isparta/Eğirdir Dağ Komando Okulu´nda ve Van/Gürpınar´da yedek subay olarak yaptı.

2001 yılında Gaziantep 25 Aralık İlköğretim Okuluna tayin oldu ve 2007 yılına kadar Gaziantep 25 Aralık İlköğretim Okulu´nda görevine devam etti.

2007 yılında Kuyucak Kayran İlköğretim Okulu´na tayin oldu.

Kuyucak Kurtuluş İlköğretim Okulu´nda müdür yardımcısı ve Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu´nda müdür olarak görev yaptı.

Kuyucak´ta Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili olarak görev yaptıktan sonra Nazilli Lisesi´ne öğretmen olarak tayin oldu.

Aralık 2014´te Bozdoğan Şair Fethi Bey İşitme Engelliler Okulu´na müdür olarak atandı.

2017´de Nazilli Zafer Ortaokulu´na müdür olarak atandı.

03/07/2019´dan Ağustos 2023 yılına kadar Kuyucak Mesleki Eğitim Merkezi´nde müdür olarak görev yaptı.

Ağustos 2023 yılından itibaren Kuyucak Şehit Bahri UÇUŞ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesin´de müdür olarak görev yapmaktadır.